Yozgat ve Aydıncık'a Dair Herşey / Yozgat Aydıncık

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yozgat Aydıncık'ta Okullarda Çalışacak 7 kişi Kura İle Belirlendi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
yozgataydincik.jpg


İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yozgat İş-Kur Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında okullarda çalıştırılacak 7 kişi noter huzurunda yapılan kura çekilişi ile belirlendi.

Aydıncık 75.Yıl Öğretmenevi'nde Şehit Mustafa Üngör toplantı salonunda düzenlenen kura çekimine Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu, İş-Kur İl Müdür Yardımcısı Nevzat Atak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Güngör, 75.Yıl Öğretmenevi Müdürü Sadık Öksüz ve iş başvurusunda bulunan vatandaşlar katıldı.

İş-Kur İl Müdür Yardımcısı Nevzat Atak, yaptığı açıklamada proje kapsamında işsiz vatandaşların kısa süreli de olsa bu şekilde değerlendirilmesinin o vatandaşlar açısından oldukça önemli olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol da noter huzurunda kura ile belirlenen işçilerin 15 Ekim 2012 ve 13 Haziran 2013 tarihleri arasında 8 ay süreli ilçe genelinde bulunan okullarda temizlik işlerinde değerlendirileceğini kaydetti. Akyol, 7 kişinin alınacağı işe 15 vatandaşın müracaat'ta bulunduğunu bu kişilerden 7'sinin kura çekimi ile belirlendiğini ifade etti.


Haber: Aydinciginsesi.com-Necati Yalçın