Yozgat ve Aydıncık'a Dair Herşey / Yozgat Aydıncık

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aydıncık’ta Liseler Arası Bilgi Kültür Ve Şiir Yarışması Yapıldı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
aydincikcpl.jpg

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla liseler arasında Bilgi Kültür ve ' Peygamberimizin Hayatı' konulu şiir okuma yarışması düzenlendi.Aydıncık 75.Yıl Öğretmenevi Şehit Mustafa Üngör toplantı salonunda düzenlenen yarışmaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Göngör, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

aydincikcpl3.jpg

Bilgi Kültür Yarışmasında Kazankaya Kız Teknik ve Meslek Lisesi 180 puanla birinci olurken, Aydıncık Çok Programlı Lisesi 170 puanla ikinci oldu.Şiir yarışması’nda Kazankaya Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi 375 puanla Müslüme Bozkurt ' Ben Böyle Olmamalıyım' şiiri ile birinci olurken, Aydıncık Çok Programlı Lisesi öğrencisi 348 puanla Süreyya Karakurt‘ Seccadem Kumlarda adlı şiiri ile ikinci oldu. Öğrencilerin okuduğu şiirler salondaki davetlileri duygulandırdı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerini ortaokulların öğleden sonraki yapılacak program sonrası verileceği belirtildi.

aydincikcpl2.jpg

İlçe Milli Eğitim şube Müdürü Hüseyin Göngör, Öğrencilerin okuduğu şiirleri çok beğendiklerini söyledi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi, kutluyor ve tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin hepsi şiirlerini birbirinden güzel ve başarılı bir şekilde okudu. Birinci olan öğrencimizi tebrik ediyorum, kendisine Yozgat 'ta yapılacak olan yarışmada başarılar diliyorum." diye konuştu.




Haber: Necati Yalçın - aydinciginsesi.com