Yozgat ve Aydıncık'a Dair Herşey / Yozgat Aydıncık

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aydıncık'ta Okullar Arası Bilgi Kültür Yarışması Yapıldı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
aydinciktaokullararasib.jpg

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında okullar arası bilgi kültür yarışması düzenlendi.

Aydıncık 75. Yıl Öğretmenevi Şehit Mustafa Üngör toplantı salonunda düzenlenen yarışmaya; Aydıncık Kaymakamı Hakan Kafkas, İlçe Jandarma Komutan Vekili Mevlüt Gül, İlçe Emniyet Amiri Savaş Durdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, İlçe Müftüsü İsmail Karadavut, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. 5 ilköğretim okulunun katıldığı yarışmada, öğrenciler 15 soruya doğru cevap verebilmek için yarıştı.

Yarışma sonunda, Aydıncık Merkez İlköğretim Okulu birinci, Kazankaya 75. Yıl İlköğretim Okulu ikinci, Kösrelik Hacı Doğan İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencileri Kaymakam Kafkas ve bazı daire müdürleri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Kaymakam Kafkas, ödül töreni sonrası yaptığı konuşmada, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası'nı en iyi şekilde kutlayacaklarını belirterek, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ve okullarımızın, âlemlerin sultanı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav)’e yönelik böyle bir program düzenlemesi onur verici. Öğrencilerimize, gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum." dedi.



Cihan Haber Ajansı
Tebrikler Aydıncık Merkez İlköğretim Okulu